ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI, NASIL ALINIR? 2025 ATA AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman, hangi tarihte?

ATA AÖF Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Nasıl Alınır?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ara sınavları adayların gündeminde. Sınav öncesi ATA AÖF sınav yerleri obs.atauni.edu.tr giriş ekranından öğrenilebilecek. 5-6 Nisan 2025’te gerçekleşecek olan sınavda 1. oturum 09.30’da başlarken, 2. oturum 14.00’te ve 3. oturum ise 6 Nisan’da saat 09.30’da yapılacak.

ATA AÖF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Atatürk Üniversitesi AÖF sınav giriş belgeleri henüz yayınlanmadı. Giriş belgesine obs.atauni.edu.tr üzerinden ulaşabilecek adaylar sınavın düzenleneceği okulun adı, adresi, salonu, sıra numarası ve sınav kurallarına erişebilecekler. AÖF sınav tarihleri arasında 05 – 06 Nisan 2025, final sınavı tarihleri ise 31 Mayıs – 1 Haziran 2025 olarak belirlendi. Bütünleme sınavı ise 5-6 Temmuz 2025 tarihlerinde yapılacak.

Related Posts

Pınar Eczacıbaşı kimdir, neden öldü? Pınar Eczacıbaşı kaç yaşındaydı?

Pınar Eczacıbaşı kimdir sorusu, hayatı ve biyografisi hakkında bilgi edinmek isteyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İş dünyasının tanınan isimlerinden biri olan Pınar Eczacıbaşı, Eczacıbaşı ailesinin üçüncü kuşak temsilcileri arasında yer aldı. Eğitimini Işık Lisesi’nin ardından Amerika Birleşik Devletleri’nde New Hampshire Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünde tamamladı. Türkiye’ye döndükten sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansı yaptı. İş yaşamına Eczacıbaşı İlaç’ta başlayan Eczacıbaşı, bankacılık ve yatırım alanlarında da çeşitli görevler üstlendi. 2004 yılında GP-Trust adlı yatırım danışmanlığı şirketini kurdu. Türkiye-Lüksemburg İş Konseyi’nin kurucuları arasında yer aldı ve Avrupa Yatırım Fonu ile çeşitli girişimlerde bulundu. Kültür ve sanat alanında da faaliyet gösterdi. Peki, Pınar Eczacıbaşı kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı biyografi bilgileri.

Pert araç alım satım yapanları üzecek gelişme! Yeni düzenleme ile çıtır hasarlı tabiri ortadan kalkıyor

Sigorta şirketinden kazalı pert arabaları alıp tamir ettirerek piyasaya sunan pek çok kişiyi üzecek gelişme, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılan düzenleme ile gündeme geldi. Sigorta şirketi tarafından perte çıkartılan ancak çok fazla hasarı bulunmayan ve piyasada ‘Çıtır hasarlı’ olarak tabir edilen pert araçlar, yeni dönemde ihale edilemeyecek. İşte, konuyla ilgili Hürriyet Gazetesi Yazarı Noyan Doğan’ın yapmış olduğu açıklamalardan detaylar

INSTAGRAM 5 MAYIS RAPORU || Instagram çöktü mü, dondu mu, ne sorun var? İşte 24 saatlik güncel tablosu

Instagram 5 Mayıs Pazartesi günü hata tespit raporu yayınlandı… Dünya çapında çok sayıda kullanıcısı bulunan popüler mesajlaşma uygulaması Instagram’da erişim ve güncelleme sorunu yaşayanlar merak içerisinde başta belirtilen sorunun cevabını araştırıyor. Son 24 saat içerisinde arıza tespit raporuna göre büyük bir aksama kaydedilmedi. Peki, bugün Instagram’da bir aksama var mı? İşte merak edilip araştırılan ayrıntılar…

Otostopçu üniversitelileri rektör aldı… ‘Dayı nereye’

Gümüşhane’de yurtlarına gitmek için otostop yapan Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerini, üniversitenin rektörü Prof. Dr. Oktay Yıldız arabasına aldı. Öğrenciler, ilk başta rektörü tanımadıkları için ona ‘dayı’ diye hitap etti. Kameraya yansıyan kayıtta öğrencilerin otomobiline bindikleri Rektör Yıldız’a ‘dayı’ diye hitap ettikleri görüldü. O anların devamında ise durum anlaşıldı ve arabadaki keyifli sohbet ‘dayı rektörüm’ hitabıyla sona erdi. Video sosyal medyada binlerce kez izlendi.

Sağlık-Sen Üyeleri Hukuki Danışmanlık İçin Buluştu

TÜRKİYE’nin dört bir yanında Sağlık-Sen üyelerine hukuki danışmanlık veren avukatlar, Sağlık-Sen Genel Merkezi’nde buluştu. Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, “63 avukatımızla Türkiye’nin en güçlü hukuk departmanına sahibiz. Sağlık ve sosyal hizmet …

İşte Türkiye’de eleman bulmakta en çok zorlanılan meslek

Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) “2024 Türkiye İşgücü Piyasası Araştırma Raporu”na göre, eleman temininde en fazla güçlük çekilen meslekler arasında ilk sırada garsonluk, dikiş makineciliği ve kaynakçılık bulunuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı …